Brioche Trui Inez

Schermafbeelding 2022-10-03 om 10.12.21

Hoe ik dit maak..... nou gewoon met een haak !

Inderdaad ! Deze trui is gewoon gehaakt en ik leer je in deze CAL hoe je deze trui op jouw maat kunt haken. En ik gebruik hiervoor alleen maar halve vasten, lossen, vasten, en halve stokjes, met andere woorden – Easy Peasy!

Ik leer je tevens een  nieuwe steken, het ultieme geheim hoe je trui een BREI-look-a-like wordt. Als jij bovenstaande steken zonder problemen kunt haken is deze CAL ook een eitje ! Wil je graag meedoen aan deze CAL, dan kan dat natuurlijk.  Je koopt dan het patroon in de shop, krijgt vervolgens toegang tot mijn Community waar je met andere deelneemsters heerlijk kunt babbelen, vragen kunt stellen of hulp vragen. Alles wordt duidelijk uitgelegd in de wekelijks te publiceren patroon delen( 7 in totaal ) vanaf 1-11, inclusief video-tutorials. De wekelijks te publiceren delen zijn alleen beschikbaar via de aangeboden link in mijn community. Daar kun je ook hulp vragen indien nodig. Vanaf 13 december zijn zowel het patroon als de video’s niet meer beschikbaar voor de CAL.

Als je je aanmeldt en dus deelneemt aan deze CAL ben je via de aangeboden informatie ingelicht hoe de CAL werkt. Het wekelijks downloaden van de aangeboden delen via de link in mijn community is dus je eigen verantwoording. Heb je een deel gemist door welke reden dan ook, deze worden dan ook niet nageleverd ! Als je dit niet kunt accepteren, meldt je dan ook niet aan ! 

Gebruikt garen. Stenli Tweed 50 gr/ 85 mtr   15-22 bollen,, afhankelijk van je maat — S-M-L-XL-XXL (15 -17-18 – 20 -22) — Garen is uitverkocht !

Uiteraard kun je ook ander garen gebruiken, maar zorg er dan voor dat de looplengte ongeveer overeen komt. Haaknaald 6 of 7 mm, aangepast aan je garen en natuurlijk je haakhand.

Helaas, de inschrijving voor deelname is gesloten 

 

5 gedachten over “Brioche Trui Inez”

Reacties zijn gesloten.